Kasregisters Electronic Service

Welkom

Wim Van Damme is de specialist in Casio & Unitouch touchscreen kassa's en kasregisters. We staan voor degelijke toestellen aan eerlijke prijzen, en dit met een persoonlijke benadering van uw behoeften. Samen zoeken we graag naar de beste oplossing en dito kassa. De bijhorende service is ons handelsmerk.

Nieuws

Crazy Beurs in Affligem. De referentie in de frituur- en snackwereld.

Net zoals de voorbije edities, zijn we dit jaar terug van de partij. Op Maandag 20, Dinsdag 21 en Woensdag 22 maart 2017 kan u op onze vertrouwde stand kennis maken met de verschillende touchscreen kassa's, alle voorzien van een specifiek frituur programma. De koppeling met de FDM, beter gekend als de black-box zal ook daar het gespreksonderwerp...

Van 20 tot 24 november 2016 kan u ons komen bezoeken op de stand van Biesbroeck Unitouch kassa- en betaalsystemen in Flanders expo te Gent. Ook wij zijn als officiĆ«le  Unitouch dealer present.

Samen zoeken we graag naar de beste oplossing...

Voor elke zaak en ieders budget hebben we wel een passende kassa. Alle toestellen kunnen we ook via leasing aanbieden. Electronic Service, Wim Van Damme is met de zelfstandige activiteit in 1992 gestart en was daarvoor ook reeds als technicus aan de slag. Bij ons is : correct advies, support, service en kennis van zaken dus geen holle slogan.

...